Unfaithful, povestea unui cuplu – film dragoste

Povestea este a unui cuplu aflat la varsta medie care au impreuna si un copil si totul pare sa fie perfect intre acestia insa cum perfectiunea nu poate fi atinsa si rutina intervine si strica mereu planurile… se intampla inevitabilul si titlul ne spune totul despre cee ce urmeaza sa se intample.

Cuplul fericit pe care il prezinta filmul este alcatuit de Edward si Connie Sumner, cei care au aparent tot ceea ce isi doresc si totusi ea vrea ceva mai mult. Connie intalneste din intamplare un strain in Soho si de aici incepe actiunea…

Intalnirea cu strainul misterios ii ramane adanc intiparita lui Connie si efectiv isi lasa de-o parte ratiunea si se avanta intr-o aventura fara precedent care se va transforma cu timpul intr-o obsesie.

Edward isi da seama ca sotia lui ii ascunde ceva si nu stie cum sa recationeze la toate lucrurile care se intampla in viata acesteia si afla despre aventura pe care o are nestiind cum sa trateze situatia infidelitatii sotiei.

Este un film despre glasul inimii si cel al ratiunii ba chiar si despre limbajul trupului. Atunci cand inima preia fariele se produce click-ul si efectiv ratiunea dispare si luciditatea nu mai exista. De la dragoste la obsesie este un singur pas iar Connie cade in plasa obsesiei.

Tototdata filmul CouchTuner nu este doar despre iubire, pasiune si obsesie… ci si despre tradare caci este evidentiata situatia in care sotia comite adulterul lucru mult mai pus la zid de catre societate decat infidelitatea sotului asupra sotiei.

Faptele lui Connie ii vor intuneca ratiunea lui Edward si tot el va plati pentru greselile ei si ale lui. Nu vreau sa dezvalui mai multe despre film caci merita vizionat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?