Un shot magic pentru de băut în fiecare dimineață

Ce ai zice dacă ţi-am oferi o veritabilă metodă de a fi cât mai energic dimineaţa, de a-ţi transforma dimineţile grele în ceva mai frumos, stimulându-ţi aşa cum trebuie organismul? Cu ajutorul acestui shot miraculos pe bază de lămâie, ghimbir şi şofran, expresia „atacă ziua” va avea cu totul alt sens.

În fiecare dimineaţă, din cauza oboselii îţi pui aceeaşi întrebare. În era vitezei 4G sau a organelor artificiale care se pot face cu ajutorul imprimantei 3D, oare de ce nu s-a inventat ceva pentru a-ţi face trezirea mai uşoară?

Dar iată un mic truc, ideal pentru a te pune pe picioare în fiecare dimineaţă, când simţi că îţi lipseşte vlaga. Este vorba despre un shot energizant magic. Un elixir foarte uşor de preparat care te va stimula cu adevărat şi te va ajuta să îţi faci plinul de vitamine şi de antioxidanţi.

Deci ce trebuie să conţină un shot healthy şi energizant?

Lămâie. Cu proprietăţile sale minunate detox, lămâia este cea care poate curăţa sistemul digestiv. Este deci cea mai bună idee pentru a te simţi lejer dimineaţa, mai ales după excesele din ziua precedentă. În plus, este foarte bogată în antioxidanţi şi vitamina C. Ce ai putea cere mai mult de la un simplu fruct?

Ghimbirul. Ghimbirul este o rădăcină cu 1001 virtuţi. Nu numai că este un excelent anti-inflamatoriu, dar acesta are şi cele mai bune proprietăţi anti-age şi de ardere a grăsimii. Este cel mai bun pentru a scădea nivelul de zahăr din sânge.

Iar şofranul nu se lasă nici el mai prejos. Este ideal în cazul în care suferi de astenie, de surmenaj, de oboseală cronică sau de stres. Cu alte cuvinte, este aliatul de preţ pentru zilele de luni.

Ai nevoie de un pahar cu apă, de 1 lingură sau 2 de şofran, de lămâie şi de o bucată de ghimbir şi gata shotul tău magic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?