Top 5 cele mai cool modele de blugi în tendințe pentru toamnă

Toamna bate la uşă şi odată cu ea dorinţa de a ne reînnoi garderoba. Şi cum tendinţa denim forever îţi continuă ascensiunea, iată care sunt cele mai cool modele de blugi pe care va trebui să mizezi în noul sezon.

După tendinţa pantalonilor cu crăpătură adâncă, a fustei tip pantalon sau a blugilor boyfriend, oare care sunt noile modele de blugi sau pantaloni care îţi vor intra la suflet? Trebuie să ştii că poţi miza totul pe blugi. Dar nu orice tip de blugi, ci cei găuriţi la extrem, cei cu margini neregulate, versiune color block…deci în sezonul toamnă –iarnă 2016-2017 denimul se reinventează.

Blugii foarte destroy. Nu mai au nevoie de prezentare. Dar dacă ai avut obiceiul de a purta modele mai discrete de blugi destroy cu găurele fine sau deşiraţi discret la nivelul genunchilor, noul sezon va schimba totul. Blugii foarte deşiraţi sunt cei mai trendy. De purtat cu pantofi eleganţi.

Blugii cu margini neregulate. În cazul acestor blugi, cea mai importantă parte este cea de jos. După ce ai văzut peste tot blugii cu margini deşirate, a venit rândul celor cu margini neregulate să îţi intre la inimă. Vei fi cea mai şic dar şi cea mai rebelă.

Blugii color block. Moda este o eternă reîntoarcere după cum bine ştii deja asta. Blugii color block, foarte în vogă în anii 2000 revin în forţă. Vor merge de minune cu botinele cu toc.

Blugii evazaţi. V-am zis deja că moda este o eternă reîntoarcere? În sezonul toamnă –iarnă 2016-2017 vor reveni în forţă şi blugii evazaţi. Vor arăta cel mai bine alături de pantofi eleganţi sau de botinele cu toc.

Blugii foarte largi şi scurţi. O altă tendinţă pe care va trebui să mizezi- blugii foarte largi şi scurţi. Ca şi o fustă tip pantalon, cu talia înaltă. Purtaţi cu tocuri te vor ajuta să fii cea mai sexy.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?