Top 10 culori de adoptat în sezonul toamnă-iarnă

Dacă vrei să ataci toamna cu stil atunci trebuie să investeşti în cele mai frumoase şi mai trendy culori. Şi cum de fiecare dată celebrul institut Pantone este aici pentru a-ţi veni în ajutor, ai de unde alege. Un patchwork de culori irezistibile de purtat neapărat.

Albastru Riverside. Este un tip de albastru elegant şi rafinat, un navy deschis care va fi un veritabil must have pentru noul sezon. O nuanţă foarte puternică, noul negru al noului sezon.

Albastru aerian. Albastrul aerian este cel care ne duce cu gândul la peisajele îngheţate din Nord. O rochie tip bustieră din mătase în această nuanţă te va ajuta să fii cea mai sofisticată.

Gri rechin. Nuanţa de gri a fost mereu la modă. Iar în acest sezon va trebui să porţi fără să stai prea mult pe gânduri nuanţa de gri rechin, o nuanţă foarte contemporană care merge cu aproape orice. Lâna sau caşmirul sunt cele mai potrivite.

Aurora Red. Nici pre fad, nici prea strălucitor, roşul Aurora este fără îndoială nuanţa care te va inspira pentru cele mai frumoase ţinute.

Taupe. La fel ca şi griul, nuanţa de taupe este una clasică şi atemporală. Organică şi naturală, este cea care te va duce cu gândul la o plimbare de toamnă printre frunzele căzute din copaci.

Dusty Cedar- Roz. Chiar daca nuanţa de roz quartz rămâne nuanţa anului 2020, asta nu înseamnă că nu poţi purta alte nuanţe minunate de roz, precum cea de dusty cedar. Este un fel de bordo mai roz mai profund şi mai ales, mult mai călduros.

Lush Meadow- Verde. Iarna va fi rece, dar va fi optimistă cu ajutorul acestei nuanţe de verde.

Galbenul muştar. Uită de nuanţele de galben ale verii şi poartă galbenul muştar, nuanţa perfectă pentru a pune în valoare o ţinută mult prea simplă de toamnă. Paltonul în această nuanţă este cea mai bună idee.

Clay Potter nuanţa de argilă. O culoare caldă, pământie, aproape portocalie care flirtează cu cărămiziul. O nuanţă plină de caracter ideală pentru genţi sau blăniţe.

Bodacious- Violet. O culoare vibrantă şi plină de fantezie, glamour care va arăta cel mai bine pe dantelă sau catifea.

Un comentariu la „Top 10 culori de adoptat în sezonul toamnă-iarnă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?