Them, un nou serial horror antologic în curând pe Amazon Prime Video

Them este deci un nou serial care ne va introduce intr-o ambianta horror. Dar nu oricare. O ambianta extrem de deranjanta care ne duce cu gandul la cea din filmele lui Jordan Peele si un serial care face din rasism un subiect extrem de interesant si care propune in fiecare sezon o poveste noua.

Amazon Prime Video a inceput recent sa promoveze un nou serial socant, o creatie originala. Un nou serial antologic cu alte cuvinte care promite foarte multe.

Primul sau sezon, din 10 episoade va spune povestea unei familii care tocmai s-a insalat intr-un cartier foarte sic din Los Angeles. La prima vedere, nimic neobisnuit. Doar ca intriga se deruleaza in anii 1950 si ca protagonistii nostri sunt negri. Deja iti poti imagina deci si tu ce va urma…

Ei bine, da, noii lor vecini, in majoritate albi nu le vor rezerva cea mai buna primire. Si vor face din viata lor de zi cu zi un veritabil cosmar.

Este deci vorba despre un serial horror si psihilogic in genul filmelor propuse la cinema de catre Jordan Peele. Ne gandim in primul rand la Get Out unde eroul sau negru se intalneste cu familia prietenei sale albe intr-o atmosfera mai tensionata din cauza culorii pielii sale… este deci dificil sa nu facem o legatura intre cealalta realizare a cineastului american, Us si Them.

Cel mai frumos casting care iti va da fiori reci pe sira spinarii. Aici ii putem aminti pe Deborah Ayorinde (vazuta in Luke Cage, sezonul 3 de la True Detective sau The Village), Ashley Thomas (pe care fanii Top Boy il vor recunoaste), Shahadi Wright Joseph (care a jucat, ce coincidenta, in Us) sau Allison Pill (obisnuita cu serialele horror antologice, jucand in sezonul 7 de la American Horror Story).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?