The Resident: Conrad Ricamora (How To Get Away With Murder) se alătură sezonului 4

Actorul Conrad Ricamora a anuntat pe contul sau de Instagram ca a primit un rol in sezonul cu numarul 4 al serialului The Resident. Va spunem totul despre acest nou personaj.

Daca si tu ai devorat ultimul sezon al serialului How To Get Away With Murder la fel ca multi altii si vrei sa te intalnesti cu macar unul din personajele tale preferate din serial avem o veste buna pentru tine. Connrad Ricamora, care interpreteaza personajul lui Oliver, iubitul lui Connor in serialul ABC va aparea in sezonul 4 al serialului The Resident. Si cum o veste buna nu vine niciodata singura, este vorba despre un rol permanent.

Conrad Ricamora soseste in serialul The Resident
Site-ul american Deadline vorbeste mai multe despre aceasta aparitie. Conrad Ricamora va interpreta rolul unui anume Dr.Jake Wong, un chirurg plastician homosexual, care se lasa prada pasiunilor sale si anume muzica si cantatul. Este si baiatul vitreg al lui Doctor Bell insa cei doi nu au mai comunicat de la divortul mamei sale de acesta.

Va amitim faptul ca actorul Conrad Ricamora s-a facut cunoscut datorita rolului lui Oliver din serialul How To Get Away With Murder. Personajul sau este un hacker extrem de priceput care se indragosteste de Oliver, elevul lui Annalise care face parte din Keating 5. Relatia cu acesta ii va permite sa faca parte din echipa lui Annalise si mai ales sa se implice la randul sau in multiplele crime ascunse de-a lungul anilor.

Personajul sau apare in toate cele sase sezoane ale serialului spre marea bucurie a fanilor. Si, cu la fel de mare bucurie, Conradn Ricamora este asteptat de fani in viitoarele episoade ale serialului medical The Resident, difuzat pe Fox in Statele Unite ale Americii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?