The Nevers, noul serial fantastic HBO al lui Joss Whedon

Asteptat pentru aprilie 2021, The Nevers este un nou serial care urmareste aventurile unor femei cu puteri supranaturale in Londra epocii victoriene. Un cocktail de magie si de istorie creat de Joss Whedon.

Deci creatorul Buffy The Vampire Slayer revine cu un nou serial fantastic si badass cu o actrita din Outlander.

Anul 2020 a fost anul serialelor precum Locke & Key, The Quenn’s Gambit sau Bridgerton. Dar anul 2021 se anunta si el extrem de promitator in ceea ce priveste noile seriale. Si chiar daca actiunea sa are loc in epoca victoriana, nu are nimic de-a face cu Bridgerton sau Downtown Abbey.

Ba din contra- in program vom regasi corsete, superputeri si pericol. The Nevers amesteca deci genurile si asociaza de minune genurile fantastic, de aventuri si istoric.

Avand loc deci in Londra ultimilor ani ai domniei reginei Victoria, programul pune in lumina unele persoane « Tocadas- atinse » de o forta misterioasa, care le-a oferit unele capacitati extraordinare. Aceste transformari sunt cele care intriga, care fascineaza, dar care inspaimanta in acelasi timp. O veritabila vanatoare de vrajitoare deci va fi deschisa impotriva acestor femei mutante care vor trebui sa lupte pentru a supravietui dar si sa duca la bun sfarsit o misiune pentru a incerca sa schimbe lumea.

Laura Donnely este cea care are rolul lui Amalia True, o vaduva care incearca sa protejeze aceste femei cu puteri extraordinare.

Rolurile principale apartin actorilor Laura Donnelly (Outlander), Olivia Williams (Dollhouse), James Norton (Grantchester) si Nick Frost (Truth Seekers). Un casting completat de catre Ann Skelly (Red Rock), Tom Riley (Da Vinci’s Demons), Eleanor Tomlinson (Poldark) sau Amy Manson (Once Upon A Time).

Un serial care propune numeroase ore de binge-watching si o actiune captivanta si intriganta. Cu siguranta ca va avea o multime de fani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?