Realme X2 Pro dispune de un ecran de 90 Hz și de Snapdragon 855+

In 2019, s-a vorbit mult despre Realme, datorita unei serii impresionante de smartphone-uri la preturi scazute. Insa societatea tocmai a lansat primul smartphone care ar putea fi descris la modul cel mai serios din gama premium. Realme X2 Pro dispune de cel mai rapid procesor de la Qualcomm, Snapdragon 855+, de un ecran cu o rata de refresh ridicata si de un modul foto alcatuit din patru camere foto, inclusiv un aparat foto de 64mpx. Toate acestea inseamna ca este unul din cele mai scumpe smartphone-uri de la Realme, 399 de euro mai precis. Insa, fisa tehnica il face deosebit de competitiv.

X2 Pro are un breton discret in ecran si a optat pentru un panou in partea din spate din sticla care ofera o senzatie diferita la atingere decat modelele precedente din plastic insa care compromite in mod evident rezistenta. In ciuda marginilor reduse, X2 Pro a reusit sa introduca difuzoarele stereo si un retur haptic superior mediei.

Ecranul este un panoul OLED de 6,5 inchi cu o rezolutie de 1080p, cu un senzor de amprente digitale integrat in ecran si o rata de refresh de 90 Hz. Senzatia de rapiditate oferita de telefon este intarita de procesorul 855+ de la Qualcomm, cel mai rapid procesor disponibil actualmente pe piata. X2 Pro este livrat cu 6, 8 sau 12 GB RAM si 64, 128 sau 255 GB memorie interna. Configuratia camerei este alcatuita dintr-un senzor proncipal de 64mpx dar si de un teleobiectiv de 13 mpx, un senzor unghi ultra larg de 8mpx si de un obiectiv macro de 2mpx precum si de o camera frontala de 16mpx.

Un smartphone abordabil. Realme X2 Pro este dotat cu o baterie cu o capacitate de 4000 mAh. Si vestea buna este ca Realme se va incarca rapid datorita tehnologiei de incarcare rapida de 50W, care ar trebui sa ii ofere o incarcare de 80% in doar 30 de minute. Din pacate, nu exista incarcare fara fir disponibila. Realme foloseste ColorOS de la Oppo, cu care are destul de multe lucruri in comun, insa care este influentat mai mult de catre iOS. Realme X2 va fi lansat in Europa la inceput de noiembrie la un pret de 399 de euro pentru versiunea standard, cu 6GB RAM, 449 de euro pentru versiunea de 8GB RAM si 499 de euro pentru versiunea de 12 GB RAM si 256 GB de stocare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *