Pixel 4 și Pixel 4 XL – iată tot ce trebuie să știi despre ele

Pixel 4 si Pixel 4 XL sunt acum oficiale. Smartphone-uri sub Snapdragon 855 extrem de dotate la capitolul foto, cu noul ecran AMOLED 90 Hz, control gestual de la distanta Motion Sense si o baterie mai groasa, totul la 769 de euro.

Data lansarii si pret. Pixel 4 si Pixel 4 XL au fost lansate oficial in Europa in 21 octombrie. Vor fi disponibile la urmatoarele preturi- Pixel 4 la 769 de euro si Pixel 4 XL la 899 de euro.

Senzori foto. Anul acesta Google opteaza pentru telefoanele sale pentru un senzor foto dublu si putem spune ca acest lucru suna destul de promitator. Primul din acesti doi senzori este dispus intr-un patrat negru, este de 16mpx, stabilizareoptica, un senzor care permite efectele de stralucire. Al doilea este un senzor de 12,2 mpx si un camp de viziune de 77 de grade. Google promite poze de o calitate echivalenta unui nivel profesional in orice circumstante, datorita inteligentei artificiale. Senzorul selfie este de 8mpx, inclus intr-un dispozitiv de recunoastere faciala 3D. Senzorul propune un unghi de vedere de 90 de grade.

Controleaza-ti telefonul Pixel 4 fara sa il atingi cu ajutorul Motion Sense. Google Pixel 4 este echipat cu un senzor radar inovant botezat Motion Sense. Rezultatul unor cativa ani de cercetare in cadrul Proiectului Soli, Motion Sense este un radar in miniatura. Asociat inteligentei artificiale, acest radar iti intelege gesturile cu o fiabilitate inedita si iti promite sa realizezei o multime de actiuni precum schimbarea volumului muzicii si altele.

Design. Design-ul lui Pixel 4 si Pixel 4 XL nu este o surpriza daca ai urmarit informatiile din ultimele saptamani. Partea din spate a telefonului este din sticla. Doua lucruri sunt destul de surprinzatoare si anume Google a renuntat la design-ul sau ton pe ton care a devenit un sinonim pentru aceasta gama inca de la inceput.

Google nu este singurul constructor care a optat pentru un modul foto patrat. Apple a ales aceiasi solutie pentru telefoanele sale iPhone 11 pentru a mai schimba ceva in termeni de design. Pe de alta parte, avem un ecran pe aproape toata partea din fata si un breton vizibil.

Cele doua smartphone-uri de la Google au pastrat cele doua butoane fizice pe latura dreapta – ecran si volum. Nu are mufa jack de 3,5 mm. In Europa, Pixel 4 este prevazut doar intr-o varianta de culoare, negru.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?