Netflix: cele mai bune filme nominalizate la Oscar pe care trebuie sa le descoperi

Pentru ceremonia cu numarul 93 a celebrelor premii Oscar, Netflix este un concurent foarte puternic, se pare.

Si un lucru e sigur. Anul 2021 este anul Netflix la premiile Oscar. Are cea mai grea artilerie de descoperit, daca nu ai facut-o deja. Iata care sunt cele mai bune filme nominalizate la Oscar.

My Octopus Teacher. In timp ce traverseaza o criza existentiala, Craig Foster, un realizator, se scufunda in padurea submarina de la Kelp in largul Africii de Sud. Aici descopera o caracatita care devine subiectul documentarului sau si care partajeaza cu el misterele lumii sale, care nu au fost inca observate de oameni.

Pieces of a Woman. Martha si Sean, care astepta primul lor copil, decid ca nasterea va avea loc acasa. Dar, nasterea nu are loc dupa cum a fost prevazut si isi pierd bebelusul. Tanraul cuplu va trebui sa faca fata doliului si sa infrunte in acelasi timp, moasa, acuzata de neglijenta.

Over the Moon. Fei Fei este o fetita minunata, foarte hotarata in acelasi timp. Pasionata de stiinta, construieste o racheta pentru a ajunge pe Luna si pentru a demonstra existenta unei zeite.

The Trial of the Chicago 7.
In august 1968, in timpul unei conventii democratice ce are loc la Chicago, au loc si mai multe manifestatii pacifiste contra razboiului din Vietnam. Organizatorii sunt Black Panthers si Youth International Party. Din cauza faptului ca faptele lor au avut consecinte grave, 8 persoane de la conducerea acestor organizatii sunt judecati pentru instigare la revolta.

Mank. Mank este un film din anii 30, care ni-l prezinta pe Herman J. Mankiewicz, zis si Mank, un scenarist si un alcoolic care trebuie sa predea in 60 de zile un scenariu de la Citizen Kane. Urmeaza o cursa contra cronometru in care se lupta cu demonii sai.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?