Muncește pentru a-ți îndeplini dorințele

Fiecare om are diverse dorinţe. Şi dacă nu mai multe, măcar o singură dorinţă pe care şi-o doreşte îndeplinită sigur are. Oamenii îşi pun în minte diferite dorinţe în diverse momente ale anului sau la momente importante din viaţa lor.

Unii îşi fixează anumite obiective şi target-uri la începutul anului, alţii la ziua lor de naştere, alţii la diverse sărbători importante şi cert e că toţi vor să le vadă îndeplinite însă nu muncesc ca acest lucru să devină posibil ci aşteaptă ca totul să vină de la sine.

Văd oameni care se plâng că lucrurile merg prost, că nu reuşesc nici cum să-şi atingă ceea ce şi-au propus, că totul le stă în cale, soarta le e potrivnică iar planetele parcă s-au aliniat împotrivă lor însă în momentul în care le pun întrebarea cea mai importantă şi-anume ”Dar ce ai făcut în încercarea de a îţi îndeplini visul?” majoritatea dau răspunsuri nesigure, concluzia pe care o trag şi cel mai probabil adevărul fiind faptul că nu au făcut mai nimic, doar au stat aşteptând ca lucrurile să decurgă de la sine.

Ei bine, pentru visătorii care speră că dorindu-şi foarte mult un lucru şi aşteptând ca dorinţele să se împlinească singure fără ca ei să mişte un deget aflaţi că lucrurile nu stau deloc aşa. Poate doar dacă ai norocul să câştigi potul cel mare la loto, dar şi atunci tot trebuie să depui un efort şi-anume cumpărarea biletului. Pentru a-ţi îndeplini un vis e nevoie de muncă. Multă muncă şi perseverenţă.

În final, ca o concluzie, dacă ai în minte câteva planuri şi dorinţe realizabile, pe care însă nu reuşeşti să le atingi, elimină din viaţa ta oamenii care te trag în jos, elimina oamenii care nu sunt de calitate şi adună în jurul tău oameni cu potenţial, care te vor ridica în domeniul pe care vrei să te axezi şi munceşte, munceşte cât mai mult, altfel nu-ţi vei atinge niciodată obiectivele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?