Lucifer – sezonul 5 partea a doua – care sunt întrebările care rămân în picioare?

Prima parte a sezonului 5 de la Lucifer ne-a lasat foarte multe intrebari pe buze. Iata care sunt cele care merita raspunsuri.

O veste buna- sezonul 5 de la Lucifer va redemara in curand. Deci cat de curand ne putem bucura de noi episoade care vor trebui sa raspunda unor numeroase intrebari ramase in picioare.

Am aflat pana acum cum a fost abandonata Maze de catre mama sa Lilith si cum Dan a aflat adevarul despre identitatea lui Lucifer. Iata deci care sunt intrigile care merita sa fie explorate in partea a doua a sezonului 5.

Incepem cu misterioasa venire a lui Dumnezeu pe Pamant sub forma umana…

Care sunt motivele venirii lui Dumnezeu pe Pamant? Daca Dumnezeu isi face aparitia exact la sfarsitul partii intai, cand cei trei frati sunt in conflict, cu siguranta ca nu isi face aparitia doar pentru a le spune celor trei sa inceteze. Cu siguranta ca va incerca sa ii faca sa se impace, dar are si alte motive.

Dumnezeu are cu siguranta un plan. Dupa cum bine stim, este planificata si o cina in familie in viitorul apropiat deci ne putem astepta la cele mai pasionante discutii in contradictoriu. Poate ca vom afla si de ce Iadul a ramas fara paznic.

Bebelusul Charlie este cu adevarat nemuritor? Iata unul din cele mai rele lucruri dezvaluite in prima parte a sezonului cu numarul 5- Charlie, un copil pe jumatate zeu, pe jumatate om, se pare ca este muritor. Amenadiel este foarte convins de asta dupa ce Michael i-a bagat asta in cap. In orice caz, serialul Lucifer ne rezerva o multime de alte suprize si poate ca Charlie va face un tur pana in paradis pentru ca puterile sale celeste sa se poata manifesta.

Care este planul malefic sau teribil al lui Michael? Principalul antagonist al acestei prime parti a fost Michael, fratele geaman al lui Lucifer. Daca acesta nu si-a ascuns deloc dorinta a de lua locul lui Lucifer, planul sau real ar putea fi mult mai grav decat atat.

Acest lucru a fost afirmat de altfel, de mai multi actori din serial si celelalte personaje inca nu au reusit sa isi dea seama de realele sale intentii. Dar, la ora actuala, Lucifer pare mai destept decat el.

Oare de ce lui Lucifer ii vine atat de greu sa ii spuna lui Chloe te iubesc? De doua sau chiar cinci sezone incoace, fanii asteapta ca Lucifer sa ii declare lui Chloe pasiunea sa inflacarata. Chloe i-a declarat deja iubirea in sezonul cu numarul 4, dar el se pare ca inca nu poate. Desi nu stim de ce sau ce il retine. Poate ca daca ii declarat iubirea unei muritoare va deveni si el muritor….

Maze va primi un suflet? In acest sezon este solitara, nu se simte in pielea sa si este solitara. Dar poate ca serialul ne rezerva surprize si ca cineva din serial o va ajuta sa isi gaseasca un suflet al ei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?