Living With Yourself, au apărut primele imagini cu serialul Netflix

Chipul sau s-a impus incetul cu incetul drept unul din cele mai apreciate si mai cunoscute de la Hollywood. Paul Rudd, caci despre el este vorba, incarnarea perfecta a unui « guy next door » este cap de afis al noului serial Netflix, Living With Yourself, serial in care in care interpreteaza rolul unui barbat aflat in plina criza existentiala, la 40 de ani, confruntat cu dublul sau, o versiune imbunatatita.

Este poate actorul cel mai apreciat al momentului. Departe de a avea fani isterici si disperati, Paul Rudd dispune de un capital simpatic infinit si popularitatea sa a atins varfuri de pe care nu mai coboara de cand a interpretat rolul unui super-erou din universul Marvel in filmul Ant-Man in 2015 si in continuarea filmului in 2018. Inainte de acest succes a avut doar roluri secundare, nimic care sa il scoata in evidenta.

Paul Rudd fata in fata cu el insusi. In Living With Yourself, serial ce va fi difuzat in curand de Netflix, Paul Rudd interpreteaza rolul lui Miles, un barbat al carei viata personala si profesionala sunt in criza. Atunci cand, sfatuit de un coleg, profita de un tratament misterios, menit sa il faca mai bun, incepe sa isi observe dublul, bineinteles, imbunatatit, viata sa este data peste cap…

Intalnirea lui Miles cu dublul sau promite o multime de situatii amuzante de-a lungul episoadelor dar si numeroase reflexii asupra identitatii si asupra faimoasei dezvoltari a sinelui. Cert este ca actorul principal dispune de un camp largit pentru a-si exercita intreaga paleta, cu doua personaje complet opuse, fiind totodata aceeasi persoana…actrita irlandeza Aisling Bea interpreteaza rolul sotiei lui Miles, celalalt rol principal al serialului.

Cele 8 episoade ale serialului Living With Yourself vor fi disponibile pe Netflix incepand cu data de 18 octombrie. Serialul este creat de Timothy Greenberg, realizat de Jonathan Dayton si Valerie Faris carora le datoram excelentul Little Miss Sunshine.

Iata synopsis-ul oficial al serialului Living With Myself:
Un barbat de 40 de ani, satul de viata si de iubire este supus de bunavoie si nesilit de nimeni unui tratament misterios in urma caruia descopera cu surprindere ca a fost inlocuit cu o versiune mai buna a sa.

Ce se va alege de destinul lui Miles urmeaza sa aflati incepand cu luna octombrie urmarind acest nou serial Netflix. Toamna aceasta Netflix va pregateste o multime de surprize, Living With Yourself este doar una din ele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?