Cunoști Riviera albaneză?

Riviera albaneză, marginită de marea Adriatică și marea Ioniană este o zonă încă nedezvoltată dar extrem de accesibilă în comparație cu plajele croate spre exemplu. Riviera albaneză reprezintă o destinație ieșită din comun unde vei avea ce vedea.

Turistii au descoperit coasta sălbatică a Albaniei abia în urmă cu câteva zeci de ani. Primii turiști sosiți în zonă s-au declarat fascinați de golfurile însorite, micuțele sate tradiționale și plajele aurite mărginite de ape turcoaz. De atunci, multe lucruri s-au schimbat însă această zonă, intactă pe vremuri, merită să fie vizitată. Lasă-te sedus de una din superbele plaje într-o vacanță de vară și nu vei regreta.

Palasa este prima plajă accesibilă de pe Riviera albaneză. Aici vei găsi doar câteva cafenele, o pizzerie și câteva locuri special amenajate pentru camping. Din fericire, nisipul alb, stâncile și apa cu o temperatură plăcută sunt mai mult decât suficiente.

Plaja Dhermi este una din cele mai cunoscute din Albania. Această întindere de stânci albe și de apă de un albastru azur are o lungime de aproximativ un kilometru. Căutând puțin, vei găsi locuri foarte liniștite în zonă, chiar și în luna August. Cei mai aventuroși vor prefera să plece în căutarea golfurilor mai izolate și a plajei Drymades. În zonă turiștii pot găsi hoteluri ce oferă servicii de calitate la prețuri accesibile situate chiar pe plajă.

Bunec. Ești în căutarea unui plus de confort? Atunci îndreaptă-ți atenția spre Bunec. Această plajă liniștită este ideală pentru a admira un apus de soare magnific. Bunec Beach Hotel le propune turiștilor camere accesibile în apropiere de plajă. Vei descpoeri o mulțime de locuri special amenajate pentru camping și o apă de un calm incomparabil. Excursiile și zborurile cu parapanta reprezintă principalele activități propuse în această zonă.

Prin urmare, Riviera albaneză reprezintă alternativa ideală pentru o vacanță la mare de neuitat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?