Cum să îți alegi smartphone-ul potrivit

Daca vrei sa achizitionezi un smartphone, nu te baga sa cumperi unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri pe care le gasesti. Fa-ti din timp un buget, iar din urma bugetului alege un telefon dupa criteriile care te intereseaza cel mai mult pe tine. De exemplu, daca tu esti un pasionat de fotografie si muzica, cumpara un telefon cu o camera decenta, cu focalizare buna si un difuzor cat mai placut pentru tine.

Daca vrei un telefon bun pe fiecare parte, uita-te la specificatiile sale si la review-uri. Spatiul de stocare, memoria RAM, procesorul, camerele foto, display-ul, autonomia si aspectul sunt cele mai importante parti, deci ele trebuie verificate primele. Daca totul arata bine pana aici, vezi si review-urile/parerile altor persoane despre acel telefon. Daca si parerile sunt bune si te incadrezi in buget, poti sa-l achizitionezi.

Ca un pasionat de tehnologie care a testat zeci de smartphone-uri, pot sa-ti spun ca nu tot ce este scump este tocmai foarte bun. Ai grija mare si la telefoanele cu specificatii inalte ca uneori ele sunt inselatoare si apoi, la final, tu o sa fii cel dezamagit. Mai bine iti aloci un buget mediu si iti cumperi un telefon bun, decat sa-ti aloci un buget peste tine sa iti cumperi ultimul model de telefon.

La urma urmei este un telefon, si nu ii inteleg pe cei care vor neaparat sa fie cel mai tare smartphone cand ei stau doar pe facebook. Telefoanele foarte performante sunt realizate pentru persoanele care au nevoie de acele specificatii, persoane care au nevoie de memorie, de display mare cu unghi de vizualizare bun, de memorie RAM cat mai mare, iar aceste persoane in general lucreaza la companii mari care iti cer acele specificatii pentru a indeplinii anumite ordine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *