Cum poți purta hainele verii în toamna ce vine?

Toamna îşi face simţită prezenţa încet-încet. Dacă reîntoarcerea la birou după concedii este dificilă pentru unele dintre voi, misiunea poate deveni mai uşoară purtând în oraş şi la birou hainele preferate ale verii.

Începutul toamnei nu trebuie să te deprime. Este perioada ideală în care poţi face cele mai frumoase combinaţii în materie de modă. Cum nu este nici prea cald, nici prea rece, este ocazia ideală de a combina foarte subtil piesele vestimentare trendy ale verii cu cele ale noului sezon. Vei obţine cu siguranţă cele mai trendy ţinute care te vor ajuta să te remarci cu siguranţă.

De exemplu, poţi purta rochiţele colorate şi vesele de vară alături de o geacă de blugi sau de o geacă de piele. Sau de o geacă bomber sau military care arată minunat alături de cele mai colorate şi mai frumoase rochiţe scurte. Poţi purta la rochiţe bascheţi sau botine plate din piele.

Dacă ai o rochiţă preferată cu bretele fine, este momentul ideal să porţi pe sub ea un tricou alb simplu sau un pulover mai fin. Va fi cea mai trendy combinaţie a noului sezon toamnă –iarnă 2016-2017.

Iar pantalonii scurţi sau fustele mini ale verii pot fi stilizate cu ajutorul unor bluze mai subţiri şi ale cămăşilor cu mâneci lungi. Fustele midi cu imprimeuri florale sau motive prea estivale arată minunat alături de topuri mai simple pentru cele mai frumoase ţinute de toamnă.

Şi chiar dacă este toamnă, asta nu înseamnă că nu poţi purta topurile cropped. Ba din contră. Se pot purta foarte bine cu blugii mom cu talie înaltă şi cu un blazer slim fit pentru un look citadin în tendinţe.

Espadrilele cu platformă vor fi cele mai trendy modele de pantofi. Sau cele mai frumoase sandale cu toc cu şosete fantasy.

Un comentariu la „Cum poți purta hainele verii în toamna ce vine?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?