Ce pantofi se poartă alături de blugii deșirați?

În noul sezon toamnă –iarnă 2016-2017, cu siguranţă că pantalonii sunt cele mai trendy piese vestimentare ale sezonului. După blugii boyfriend şi pantalonii din piele, cele mai trendy piese vestimentare în vogă sunt blugii deşiraţi. Sunt cei cu care vei face cu adevărat senzaţie.

Dacă unele fashioniste au impresia că blugii destroy sunt puţin prea îndrăzneţi, altele adoră latura lor rock and roll. În plus, sunt piese vestimentare care merg cu aproape orice, cu un pulover mai gros, cu o cămaşă, cu un sacou, cu cea mai frumoasă pereche de pantofi…bine, bine… dar ce fel de pantofi?

Deci ce tip de pantofi merg cel mai bine la faimoşii „ripped jeans”? Cizmele până la genunchi? Nu. Balerinii cu fundiţe? Nici atât.

Botinele. La o pereche de pantaloni mai rock, pantofii trebuie să fie la fel. Botine cu vârful ascuţit, Chelsea Boots, low boots lăcuite, botine negre cu toc… ai de unde alege atunci când vine vorba despre o garderobă de rebelă stilată.

Bascheţii. Sunt confortabili, sunt stilaţi… deci de ce nu i-ai purta? Bascheţii arată de minune cu o pereche de blugi deşiraţi. Fie ei slim, fie ei mai boyfriend, blugii deşiraţi arată cel mai bine alături de o pereche de New Balance, de Stan Smith sau Superstar. Un hanorac sau un pulover te vor ajuta să obţii ţinuta casual şic perfectă. Sau de ce nu, un sacou boyfriend.

Pantalonii derby. O altă opţiune extrem de stilată- pantofii tip derby, foarte în vogă în noul sezon. Vei obţine cel mai bun echilibru între un look elegant şi rock and roll. Nu vei fi nici prea cuminte, nici prea grunge iar detaliile minunate precum paietele sau franjurii vor pune cel mai bine în valoare blugii tăi destroy preferaţi. O bluză navy, un cardigan gri mai lung şi o pereche de blugi negri destroy şi gata. Ai obţinut ţinuta perfectă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?