Câteva sfaturi pentru cea mai stilată toamnă

Vara nu este încă pe sfârşite, dar asta nu înseamnă că nu te poţi inspira deja atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ţinute când te vei întoarce din concediu la celebra rutină muncă- acasă- somn şi tot aşa.

Poţi continua să profiţi de cele mai frumoase topuri şi rochii estivale dar asta nu înseamnă că nu poţi purta peste ele sacouri, geci lejere sau bolerouri fine pentru a le conferi mai multă prestanţă. Fustele şi pantalonii scurţi sexy ai verii se mai pot purta şi ei dar alături de cei mai fini şi mai frumoşi ciorapi.

În ceea ce priveşte fustele, poţi miza pe modele mini, din materiale mai groase şi elegante, cu imprimeuri, de purtat peste tot. Mai ales modelele midi, cele plisate şi cele mai evazate. Atunci când vorbim despre pantalonii scurţi, trebuie să alegi modelele mai clasice. Cele mai lungi, ca de costum arată foarte bine alături de un sacou asortat.

Pantalonii vor fi peste tot în noul sezon. Şic, trendy sau casual se pot purta oriunde. Mai ales modelele uni şi clasice sau blugii ankle şi destroy. Vor arăta de minune alături de o piesă vestimentară clasică care revine în forţă. Este vorba despre cămaşa albă sau cu imprimeuri. Sacoul este şi el cea mai bună alegere, mai ales cel slim fit.

Iar în toamna ce vine, va trebui să mizezi totul pe imprimeuri. Poţi purta fără probleme imprimeurile animaliere, cele cu inimioare pe cămăşi sau imprimeurile florale pentru un spirit folk minunat. Imprimeul etnic devine mai cuminte şi se poate purta şi la birou. Este puţin retro dar arată minunat când este mai colorat.

În ceea ce priveşte culorile, cele mai frumoase sunt cu siguranţă nuanţele de gri, de albastru, de galben, de roşu sau de roz. Pastelurile şi nuanţele metalice sunt şi ele bine venite.

Un comentariu la „Câteva sfaturi pentru cea mai stilată toamnă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?