7 detalii în materie de modă care să te inspire toamna

Fie ele inventive, extrem de originale sau ludice, practice sau cool, detaliile sunt cele care fac diferenţa atunci când vorbim despre modă. Sunt cele care îţi pun ţinutele în valoare şi care te ajută să te faci remarcată. Iată care sunt cele pe care va trebui să te bazezi în toamna anului 2016.

Poartă o bustieră peste un top cu gulerul rulat. Dacă vrei să pui în valoare un look mai androgin sau dacă vrei ca acesta să devină mai feminin, iată detaliul de care ai nevoie. O bustieră albă peste o maletă neagră este o alegere foarte elegantă.

Descoperă-ţi umerii. Chiar dacă iarna se apropie, asta nu înseamnă că nu poţi să îţi dezvălui umerii cu subtilitate sau senzualitate. Alege o rochie fără umeri pe care să o porţi peste o cămaşă dacă eşti mai friguroasă.

Trimite mesaje cu ajutorul căciulii. Este un accesoriu de iarnă must have. Şi îl poţi face să devină mai cool transmiţând un mesaj sau starea ta de spirit cu ajutorul lui.

Adoptă o pisică. Nu la propriu. Se pare că cea mai în vogă tendinţă în materie de modă este catmania. Pisicile sunt peste tot. Pe bijuterii, în imprimeuri, broderii la guler sau mănuşi, genţi… se pare că pisicile sunt foarte şic.

Poartă haine care seamănă cu un pled. Carourile sunt cele mai în vogă în acest sezon. Poartă-le deci peste tot, mai ales pe paltoane, fuste sau eşarfe. În cele mai călduroase culori sunt cele care îţi vor pune ţinutele în evidenţă.

Perlele. Dar nu în orice tip de ţinută, ci în cele sporty sau cool. Vei obţine un contrast mai mult decât minunat.

Alura de ofiţer. Stilul army este mai în vogă ca niciodată. Sacoul de ofiţer cu epoleţi, cu nasturi sau broderii aurii este cel mai trendy.

Pe care vei miza?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?