4 feluri în care poți purta fusta de blugi

Rochia de blugi este o piesă vestimentară indemodabilă. Care este secretul său? Se poate adapta oricărui stil. Şi face parte din acele haine cameleon care se pot purta în orice ocazie fără probleme. Atenţie însă. Nu se poate purta chiar oricum. Va trebui să o porţi cu cele mai frumoase accesorii şi cei mai frumoşi pantofi pentru ca aceasta să devină elementul cheie din cele mai frumoase ţinute.

Rochia de blugi şi o pereche de bascheţi pentru cel mai trendy look. Dacă vei alege o rochie tip tricou din blugi vei obţine un mix perfect între croiala casual şi materialul solid şi confortabil. Purtând-o cu cele mai colorate accesorii şi cu cei mai coloraţi bascheţi vei obţine cea mai frumoasă ţinută pentru a te plimba prin oraş.

Rochia tip cămaşă mai mulată, alături de pantofi tip escarpen înalţi pentru cel mai glamour look. Rochia tip cămaşă din blugi este cea mai elegantă. O rochie mulată, cu nasturi până jos te va ajuta să fii cea mai sexy. Alături de pantofii eleganţi roşii şi de accesorii în ton cu ţinuta vei obţine un look feminin dar relaxat în acelaşi timp.

Rochia de blugi brodată pentru un look hippie şic. Rochia de blugi brodată inspirată direct din anii 1970 este cea care te va ajuta să fii cea mai hippie şic. Alături de cizme din piele în nuanţe de camel, de un colier lung şi de cea mai drăguţă poşetă vei arăta minunat. Pentru un look hipppie şic complet mai poţi adăuga câteva flori în păr.

Rochia de blugi tip sarafan pentru un look ca de festival. Este piesa vestimentară must have a noului sezon. Alături de cea mai frumoasă pereche de pantofi, de un ghiozdan în spate, de o bluză mai boemă sau mai rock vei obţine cea mai frumoasă ţinută ca de festival.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?