4 detalii în materie de modă care te vor pune în valoare

Magazinele sunt deja pline de piese vestimentare perfecte pentru a înfrunta zilele mohorâte de afară. Dar cum frigul sau ploaia nu trebuie să rimeze cu ţinute fără stil, trebuie să ştii care sunt cele mai frumoase detalii care îţi vor pune toate ţinutele în valoare.

Nuanţa de bordo. Acest roşu mai profund este un clasic atunci când vorbim despre cele mai frumoase nuanţe ale toamnei. O bluză mai mătăsoasă purtată alături de o pereche de blugi skinny, o fustă de lână mai răcoroasă, o roche tip pulover… ai de unde alege atunci când vine vorba despre această nuanţă frumoasă. Sau poţi miza pur şi simplu pe o geantă sau pe pantofi în aceste nuanţe. Geaca de piele bordo reprezintă o altă alegere minunată. Dacă vrei să îi acorzi o savoare mai estivală, o poţi purta alături de alb, de nude, de culori mai vii sau mai pastelate.

Sacoul fără mâneci. Este o altă piesă vestimentară must have care se poate purta foarte uşor alături de blugi, de pantaloni scurţi sau de o bluză mai lejeră. Sau mai poţi miza pe un cardigan elegant fără mâneci care să îţi pună toate ţinutele de toamnă în valoare.

Pielea suede. Este cea care va face furori în această toamnă. Vine cu o textură foarte bogată şi interesantă pentru garderoba ta şi în plus, este foarte confortabilă. Un sacou sau o fustă din acest material te vor pune în valoare cu brio. Genţile sau pantofii din piele suede în nuanţe de camel, de cognac sau de bordo sunt şi ele o valoare sigură pentru acest sezon.

Imprimeul floral. Imprimeul floral este cel care îţi poate înveseli toate ţinutele de toamnă. Se poate purta alături de blugi în nunaţe închise, de haine din lână sau piele. O cămaşă neagră cu imprimerui florale este un must have. Dar şi eşarfele, pălăriile sau chiar mănuşile cu acest tip de imprimeu…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?