3 seriale de epocă pe care trebuie să le vezi neapărat

Esti fascinat de istorie? Iti propunem in acest caz, 3 idei de seriale internationale, de epoca, care sunt foarte pasionante.

Cu siguranta ca avem cu totii momente in care ne dorim sa evadam, sa scapam de momentul prezent, de lumea moderna si sa ne scufundam in trecut, sa calatorim pe teritorii necunoscute si sa descoperim culturi diferite. Si daca in aceasta perioada mai complicata este destul de greu sa calatorim fizic, macar putem evada cu ajutorul serialelor.

Il Cacciatore, mafia italiana atacata de catre magistrati. Ce zici de un mic tur in Sicilia anilor 1990? Vei gasi aici cei mai de temut mafioti si procurori extrem de determinati. Il Cacciatore il urmareste pe Saverio Barone, un tanar procuror care ataca mafia locala fara sa se teama insa de consecinte, mai ales in ceea ce priveste viata sa privata. Incepe sa vaneze tinta sa principala, cel mai de temut sef de la Cosa Nostra.

La Linea Invisible, originea miscarii teroriste ETA. Dupa Italia, ajungem si prin Spania. La Linea Invisible este un serial istoric foarte fascinant care ne povesteste cum a luat nastere miscarea terorista ETA in anii 1960. Prima crima a miscarii este un moment dureros si terifiant pentru intreaga natiune si asta, timp de numeroase decenii. Creatorii se concentreaza aici pe motive, pe relatiile dintre personaje si manipularile terorismului.

The Son si America secolului 19. In noua calatorie, ajungem si prin America, mai precis in Texas in anii 1800. Cele doua sezoane ne prezinta o saga familiala destul de sangeroasa in contextul goanei dupa aur. Pierce Brosnan este aici incredibil in rolul unui patriarh fara lege si fara credinta gata de orice pentru a reusi tot ce isi propune. Cele mai importante lucruri pentru el sunt gloria si numele familiei sale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?